Palvelun kuvaus

OP Työkyvyn turva tarjoaa yrityksellesi Pohjola Terveyden työterveyspalvelut sekä OP Vakuutuksen henkilövakuutusratkaisut yhdessä paketissa. Hyvä työkyky ja työhyvinvointi parantavat yrityksen tuottavuutta, joten työkykyinen henkilöstö on yrityksesi menestymisen mahdollistaja.

OP Työkyvyn turva mahdollistaa yritysten tarpeisiin sopivien palveluiden ja ratkaisujen räätälöinnin. Se on kokonaisuus, jossa sekä työntekijä että työnantaja saavat tukea osaavalta ja tehokkaalta kumppanilta työkyvyn ja työturvallisuuden ylläpitämisessä sekä parantamisessa.

Yrityksesi saa avukseen osaavat ammattilaiset, jotka ohjaavat työntekijäsi nopeaan ja laadukkaaseen hoitoon sekä mahdollistavat terveen työhön paluun kaikissa tilanteissa.

Tutustu OP Työkyvyn turva -ratkaisuihin.

Yrityksen vuosimaksuun vaikuttaa toimiala, henkilöstön ikä- ja sukupuolirakenne sekä työhön liittyvät altisteet. Voit valita, hinnoittelemmeko yrityksesi työterveyspalvelut käytön mukaan vai kiinteällä hinnalla.

Lue lisää työterveyshuollon hinnoittelusta.

Katso vastaukset OP Työkyvyn turvaa koskeviin yleisimpiin kysymyksiin.

Ohjeita ja liitteitä:

Käytämme sivustollamme verkkoanalytiikkaa ja evästeitä palveluiden tuotantoon ja kehittämiseen sekä markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla sivun käyttöä hyväksyt käytäntömme. Lue lisää ja hallitse evästeitä ›